Passend en sfeervol

De huidige condoleanceruimte van R.K. Begraafplaats & Crematorium St. Laurentius is een uitbreiding van poortgebouw- en complex dat in 1936 werd opgetrokken naar ontwerp van architect J.P.L. Hendriks. Het is een rechthoekige ruimte met zit- en staanplaatsen. Openslaande deuren geven toegang tot een overdekte zuilengalerij. Bij goed weer kunnen naar wens de galerij en het voorplein bij de sfeervolle condoleanceruimte betrokken worden.


(Het poortgebouw)


(Aula)


(Familiekamer)

Keuze in catering

Bij St. Laurentius wordt er een uitgebreid aanbod aan consumpties geserveerd in buffetvorm. De warme dranken worden door onze gastvrije medewerkers uitgeschonken aan de balie, op verzoek worden de dranken ook uitgeserveerd. De keuze in het aanbod van onze catering is groot. Van koffie met cake tot extra luxe broodjes en een uitgebreid bittergarnituur. Of kiest u liever voor de typisch Nederlandse erwtensoep, dan wel voor Surinaamse of Kaapverdiaanse specialiteiten? De ingrediënten zijn altijd dagvers en worden veelal geleverd door vaste plaatselijke leveranciers. Alle wensen zijn bespreekbaar.

Uitvaartdienst in kapel Heilige Maria der Engelen

De diversiteit in persoonlijke of familiale uitvaartwensen is groter dan voorheen. Op begraafplaats St. Laurentius denken we graag met u mee om de wensen van overledenen en nabestaanden mogelijk te maken. Het is mogelijk om voorafgaand aan de begrafenis of crematie een viering te houden in onze kapel ‘Heilige Maria der Engelen’. In deze onder architectuur gebouwde moderne en intieme kapel is alles aanwezig voor een Rooms-katholieke uitvaartdienst. De kapel biedt plaats aan ongeveer 100 personen, waarvan 76 zitplaatsen.


(Buitenkant Kapel)


(Binnenkant Kapel)

Invoerceremonie

Ons crematorium biedt ruimte voor een invoerceremonie waarbij maximaal 10 nabestaanden aanwezig kunnen zijn. Voorafgaand aan de crematie is het mogelijk een viering te houden in onze kapel ‘Heilige Maria der Engelen’.


(Voorhal crematorium)