Reserveer uw bezoek aan (de aangepaste) Kerstlichtjesavond 2020

Het is, ondanks alle beperkingen, mogelijk om onze begraafplaats tijdens Kerstlichtjesavond te bezoeken. Dit gaan we niet op de gebruikelijke wijze doen maar in drie blokken van 1 uur. Ieder uur mogen er maximaal 100 mensen komen waarvan er maximaal 50 personen de woord en gebedsdienst van

Mgr. J.H.J. van den Hende kunnen bijwonen. Inschrijven is echter verplicht en kan, nadat u uw keuze heeft gemaakt voor een tijdsblok, via één van de drie onderstaande button (klik het veld met het door u gewenste tijdsblok aan).

Verder geldt dat deze avond de graven van uw dierbaren niet bezocht kunnen worden. Alle bezoekers dienen de looproute aan te houden en hier niet van af te wijken. Verder willen wij u vragen een mondkapje te dragen. Ben u verkouden, heeft u koorts of één van de andere symptomen die bij het coronavirus horen blijft u dan thuis. Dit doen we voor uw en onze veiligheid. Wij vragen uw begrip en medewerking hierin.

Let op: Hieronder kunt u zich aanmelden voor een bezoek aan de begraafplaats en ook voor de gebedsdienst. Dus wilt u naar de begraafplaats komen en de gebedsdienst bezoeken dan dient u uzelf 2 x aan te melden.

Let op: in de brief stond Kerstlichtjesavond 2021. Dit moet uiteraard 2020 zijn.

RESERVEER UW BEZOEK